joi, 30 iunie 2011

Jurnal

Azi: sală ! Lucrat umeri şi spate ( mai mult haotic) vreo 12 serii în care am alternat lucru cu ganterele + bara + aparate.Fluturările pentru deltoizi mi se par cele mai împuţite exerciţii. Mă seacă. Mă uitam - comparativ cu varii tipi care lucrau aceeaşi grupă musculară - cât de strâmb mă mişc.Prefer mai mult ( cel puţin pt. umeri) lejeritatea fixă a aparatelelor. În schimb, dorsalii - fiind o grupă mare - mi se par că merg mai bine. Oricum, stilul meu de a lucra - îmi spuneam - nu e altceva decât oglinda "personalităţii" mele: adică, inconsecventă, aleatorie, fragmentată...Îmi lipseşte spiritul apolinic, judicios, predispoziţia către ordine...Dacă o să continui aşa - în curând - o să arăt aidoma culturistului din pantera roz! Un tren superior bine dezvoltat şi nişte picioare anemice şi subţiri, ca aţa...


În schimb, când nu mă duc la sală - şi când îmi amintesc - alerg. Aşa cum pentru intelectualii din sumbrii ani ai comunismului - rezistenţa prin cultură reprezenta somniferul unei opoziţii care să le asigure liniştea mentală a lipsei de reacţiune factuală - pentru mine, jogging-ul, reprezintă paliativul ( consolator) al lipsei de genoflexiuni cu bara. Sunt un fel de " Liiceanu şi Pleşu " al lucrului cu trenul inferior.- : )

Mai jos, itinerariul "uitării de sine". Aleea Railway-Walk ( pe unde alerg cu mintea vidată) suferind de unica (cea mai de preţ) fericire a omului ( că e viu şi că se mişcă...)








...

5 comentarii:

Anna spunea...

Pot sa rad ? :))






Ce frumos, eu alerg printre blocuri la cinci dimineata.

Anonim spunea...

Sper sa fie un ras supus...

Nihilistul spunea...

@ Anna: of course you can -;)))
Ahhh, apropo de jogging-ul urban: am alergat si io odata printre blocuri. ( E drept, cand m-au fugarit niste niste tigani lol)
Ce sa zic, pacat ca printre "geometricele tufe" englezesti nu gasesc atata motivatie -;)))

ps. nu lua in seama "ironia" marelui Anonim. Cred ca e gelos LOL

George spunea...

Sunt un fel de " Liiceanu şi Pleşu " al lucrului cu trenul inferior.- : )

Genial! Dar ai grija ca, poate, candva in viitor, te va dejeni propria ta Herta Muller: "Trebuia sa te enervzi, trebuia sa te enervezi nihilistule, sa tragi mai mult si mai bine la sala"

Anna spunea...

Iti multumesc.





Da?